Το φαρμακείο μας

Το φαρμακείo μας βρίσκεται στην οδό Δελφών 114 στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, καθώς και ειδικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος φυτικών σκευασμάτων για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σας υγείας κι ευεξίας.

Το προσωπικό του φαρμακείου

Ο Δημήτριος Σιούλας σπούδασε φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο Alma Mater Studiorum της Bologna στην Ιταλία. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων και ειδικεύεται στον τομέα της φυτοθεραπείας. Στο παρελθόν έχει κάνει πρακτική άσκηση σε αρκετά εργαστήρια παραγωγής φυτοθεραπευτικών σκευασμάτων στην Ιταλία.

Η κόρη του, Αναστασία Σιούλα, είναι φαρμακοποιός κι έχει σπουδάσει φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο Alma Mater Studiorum της Bologna στην Ιταλία. Έχει κάνει πρακτική άσκηση στο νοσοκομείο Sant' Orsola-Malpighi της Bologna όπου και ειδικεύτηκε στον τομέα παραγωγής γαληνικών προϊόντων.

Η σύζυγός του, Δέσποινα, είναι πτυχιούχος του Χημικού Τμήματος ΑΠΘ. Σπούδασε, επίσης, τεχνολογία τροφίμων στο τμήμα φυτικής παραγωγής στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και είναι αδειούχος βοηθός φαρμακοποιού.