Τρόποι πληρωμής

Το φαρμακείο Phyto-Pharmacy σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

1.Αντικαταβολή: Ο πελάτης μπορεί να καταχωρήσει την παραγγελία του και να ζητήσει να την πληρώσει κατά την παραλαβή της στον εκπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών. Το κόστος για αυτή την υπηρεσία ανέρχεται σε 1,50 ευρώ.

 

2.Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Ο πελάτης μπορεί να πληρώσει την παραγγελία του χρησιμοποιώντας μια πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα. Δεχόμαστε τις εξής κάρτες: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners και Discover. Ο πελάτης έχει επίσης τη δυνατότητα να πληρώσει χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Masterpass. Το φαρμακείο μας δεν έχει καμία πρόσβαση στα στοιχεία που εισάγετε στην τράπεζα όπως αριθμό κάρτας, κωδικούς κτλ.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.  

 

3.Κατάθεση σε τράπεζα: Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας πραγματοποιώντας κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

 

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός λογαριασμού: 6559165348256

IBAN: GR32 0171 5590 0065 5916 5348 256

Δικαιούχος: Σιούλα Αναστασία

 

Alpha Bank

IBAN GR4201407020702002002020689

Δικαιούχος: Σιούλα Αναστασία

 

Ως αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να γράφετε πάντα το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας. Το όνομα δικαιούχου που αντιστοιχεί στους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς είναι «Σιούλα Αναστασία ».

Αν επιλέξετε να πληρώσετε για μια παραγγελία με κατάθεση σε τράπεζα, η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών. Διαφορετικά, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα.

Μετά την ολοκλήρωση της τραπεζικής κατάθεσης θα πρέπει να στείλετε την απόδειξη κατάθεσης με μέιλ στο info@phyto-pharmacy.gr ώστε να επιβεβαιωθεί η εξόφλησή της και να προχωρήσουμε σε συγκέντρωση των προϊόντων και σε αποστολή της παραγγελίας σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς για την κατάθεση που πραγματοποιήσατε.

 

4.Εξόφληση στο ταμείο του φαρμακείου: Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει να παραλάβει την παραγγελία του από το φαρμακείο (Δελφών 114, Θεσσαλονίκη) μπορεί να εξοφλήσει την παραγγελία του στο ταμείο του φαρμακείου κατά την παραλαβή της αν το επιθυμεί.