Τρόποι πληρωμής

Το φαρμακείο Phyto-Pharmacy σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

1.Αντικαταβολή: Ο πελάτης μπορεί να καταχωρήσει την παραγγελία του και να ζητήσει να την πληρώσει κατά την παραλαβή της στον εκπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών. Το κόστος για αυτή την υπηρεσία ανέρχεται σε 1,50 ευρώ.

 

2.Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Ο πελάτης μπορεί να πληρώσει την παραγγελία του χρησιμοποιώντας μια πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα. Δεχόμαστε τις εξής κάρτες: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners και Discover. Ο πελάτης έχει επίσης τη δυνατότητα να πληρώσει χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Masterpass. Το φαρμακείο μας δεν έχει καμία πρόσβαση στα στοιχεία που εισάγετε στην τράπεζα όπως αριθμό κάρτας, κωδικούς κτλ.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.  

 

3.Κατάθεση σε τράπεζα: Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας πραγματοποιώντας κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

 

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός λογαριασμού: 5230 0955 16851

IBAN: GR500 172 2300 0052 300 9551 6851

 

Alpha Bank

Αριθμός λογαριασμού: 47800 200 200 9878

IBAN: GR91 0140 4780 47800 200 200 9878

 

Ως αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να γράφετε πάντα το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας. Το όνομα δικαιούχου που αντιστοιχεί στους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς είναι «Σιούλας Δημήτριος & ΣΙΑ ΕΕ».

Αν επιλέξετε να πληρώσετε για μια παραγγελία με κατάθεση σε τράπεζα, η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών. Διαφορετικά, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα.

Μετά την ολοκλήρωση της τραπεζικής κατάθεσης θα πρέπει να στείλετε την απόδειξη κατάθεσης με μέιλ στο info@phyto-pharmacy.gr ώστε να επιβεβαιωθεί η εξόφλησή της και να προχωρήσουμε σε συγκέντρωση των προϊόντων και σε αποστολή της παραγγελίας σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς για την κατάθεση που πραγματοποιήσατε.

 

4.Εξόφληση στο ταμείο του φαρμακείου: Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει να παραλάβει την παραγγελία του από το φαρμακείο (Δελφών 114, Θεσσαλονίκη) μπορεί να εξοφλήσει την παραγγελία του στο ταμείο του φαρμακείου κατά την παραλαβή της αν το επιθυμεί.